Kamp træder ud af regionsrådet

For mindre end et år siden blev han udnævnt til spidskandidat for Socialdemokraterne med målet om at bliver Region Sjællands regionsrådsformand. Nu er Tommy Kamp helt ude af regionspolitik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag godkendte det nye regionsråd Tommy Kamps ansøgning om at træde ud af rådet, skriver Sjællandske.

Begrundelsen var, at han har »startet nyt firma, som er i kraftig vækst«, og derfor vil han ikke have tid til at være medlem i regionsrådet. Han pegede ikke selv på, at hans udtræden kunne have en sammenhæng med, at han umiddelbart før regionsvalget i november blev taget for spritkørsel. På det tidspunkt stod han nummer to på S-listen, efter at have trukket sig som spidskandidat på grund af rod i privatøkonomien. Han skyldte penge til boligselskaber i både Brøndby og Køge. For at få styr på sit pengerod indgik han en frivillig aftale med Boligforeningen Brøndbyparken om en afdragsordning på de mere end 100.000 kroner, han skyldte der. Han skulle betale 1000 kroner om måneden. Men trods væksten i hans nye firma, har Tommy Kamp dog ikke betalt raterne siden november, skriver Sjællandske.

Førstesuppleanten, fhv. amtsborgmester Søren Eriksen, Kalundborg, overtog med det samme Tommy Kamps plads i det nye regionsråd.