Kalundborg tager teten i augustdyst

Næstved Nighthawks forbrænder flest kalorier i Kommunekampens hovedkonkurrence. Til gengæld klarer Kalundborg sig p.t. bedst i forhold til sin størrelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selvom Næstved Nighthawks foreløbigt har sat sig på tronen i Kommunekampens hovedkonkurrence, så giver Kalundborg Knights dem svar på tiltale i Kommunekampens august-konkurrence.

Kalundborg Knights-holdet er nemlig dét hold, hvor flest medlemmer indtil videre har forbrændt mest - set i forhold til kommunestørrelse. Mere specifikt er kommuneholdet lykkedes bedst med at få flest medlemmer på Endomondo til at forbrænde minimum 1000 kalorier (pr. person).

Små kommuner tager revanche
I alt har 482 af Kalundborg Knights 1.248 Endomondo-medlemmer nået grænsen på 1000 kalorier. Det er tilstrækkeligt til, at den nordvestsjællandske kommune indtager føringen. I alt bor der omkring 48.000 mennesker i regionens femtestørste kommune.

Også de mindre kommuner Sorø, Ringsted og Faxe er flot med, når indbyggertallet spiller ind. Sorø Saints, som ligger to'er, har p.t. 213 flittige forbrændere på Endomondo.

Vandrepokal på standby
Vinderholdet får lov at huse kommunekampspokalen i september. Lykkes det Kalundborg Knights at vinde i august, skal pokalen ikke rejse langt. Den befinder sig allerede i kommunen, da kalundborgenserne også løb med sejren i sommerens kaloriedyst.

Vil du hjælpe din kommune til sejr i konkurrencerne, så er det ganske enkelt: Opret dig på Endomondo og begynd kalorieforbrændingen. Læs meget mere her.

Augustdysten kører frem til d. 30 august kl. 12. Så alt kan nå at ske.

Stillingen i augustdysten*

1. Kalundborg Knights: 482 (antal medlemmer, som har forbrændt over 1000 kalorier) 
2. Sorø Saints: 213
3. Næstved Nighthawks: 570
4. Ringsted Raiders: 218
5. Faxe Fighters: 182
6. Odsherred Owls: 166
7. Slagelse Superstars: 331
8. Holbæk Heros: 278
9. Guldborgsund Giants: 215
10. Stevns Steelers: 50
11. Vordingborg Vikings: 103
12. Lolland Lions: 87

*Placeringerne er baseret på ovenstående deltagertal divideret med kommunernes indbyggertal.