Juleslagsmål over hele landsdelen

Begge politikredse i regionen havde en usædvanlig travl nat natten til lørdag. Flere steder måtte politiet bruge peberspray og i Maribo måtte politiet sende seks patruljevogne til et slagsmål på byens torv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Årets første julefrokoster betød, at politiet natten til lørdag måtte rykke ud til slagsmål i stort set alle større byer. 

I Maribo måtte politiet sende seks patruljevogne til byens torv, hvor en gruppe unge var oppe at slås. Politiet endte med at bruge både peberspray og hunde for at få ro i byen.

Ud over Maribo måtte Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi rykke ud til slagsmål i Korsør, Slagelse, Nykøbing Falster, Næstved og Vordingborg. I sidstnævnte by måtte politiet også bruge peberspray for at få styr på situationen.

- Der er ikke én by, der er gået ram forbi, hvad angår ballade og slagsmål. Vi har været i alle byer med adskillige patruljevogne flere gange i løbet af natten, fortæller Ehm Christensen, politikommissær hos politiet i Næstved.

Fra Midt- og Vestsjællands Politi er meldingen stort set enslydende. Her havde man lørdag formiddag endnu ikke styr på alle detaljer, men ifølge vagtchefen har man også her været ude til slagsmål i alle større byer.