Julehjælpen mangler indsamlere

Stadigt flere søger om julehjælp, og Dansk Folkehjælp, der samler ind til familier, som ikke har råd til at holde jul, mangler indsamlere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er flere og flere børn i Danmark, der ikke glæder sig til juleaften, fordi de ikke ved, om der er julegaver under træet. Og fordi det er svært at komme tilbage i skole efter juleferien og være den, der ikke har fået noget særligt til jul. Måske ikke en gang en særligt hyggelig juleaften.

Din indsats kan betyde alverden for sådan et barn. For blot 1.500 kr. kan vi hjælpe hele familien til en god jul. Og jo flere, vi er, des flere børnefamilier kan vi hjælpe. Så vores opfordring til dig er, at du bruger et par timer på at samle ind til et barn, der vil kunne få sit livs juleaften, skriver Dansk Folkehjælp i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om julehjælpen her

Indsamling hvor og når du vil

Du kan melde dig som indsamler i hele perioden fra nu og frem til den 14. december 2015, og du må samle ind ved sammenkomster i skolen, familien eller på jobbet. Du kan også samle ind ved arrangementer for eksempel juletræstænding, late night eller lignende.

Læs også: Rekordstort antal ansøgere til julehjælp

Og endelig kan du melde dig som valgindsamler den 3. december 2015.

Sådan kan du tilmelde dig:

Send en mail til post@folkehjaelp.dk og oplys navn og adresse

Ring på 70 220 230 og tilmeld dig som indsamler.

Her kan du se om din kommune er med, når Dansk Folkehjælp samler ind til Julehjælp ved valgstederne den 3. december.

Når Dansk Folkehjælp har modtaget din tilmelding, modtager du indsamlingsbøsse og vejledning med posten.

Er du i tvivl om hvorfor Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet stadig samler ind til Julehjælp på niende år – og hvorfor der for hvert år bliver mere og mere brug for din hjælp - så se denne lille film!