Jordbærdessert

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer,. Denne gang gælder det jordbær som bliver brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet og laver en lækker dessert

Her finder du råvarerne:

TEKST

-->

500 gr Jordbær2 - 4 cl Vodka½ potte Basilikumlidt skal af øko citronlidt friskkværnet Peber300 gr. Hvid chokolade1 ,5 dl Skyr1 dl Fløde2 dl rabarber saft

Skyl jordbærerne og skær den grønne top af Den ene halvdel kvartes

Hak basilikum fint og bland det i de kvarte jordbærKom friskkværnet peber over og stænk med vodkaRiv lidt økologisk citron skal over. Lad det stå og marinere lidt

Smelt chokoladen over vandbadSmør lidt af chokoladen ud i tyndt lag på bagepapir eller husholdningsfilm og læg det på kølTag de resterende cirka 200 gr. chokolade og rør det sammen med skyr

Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt  op i skyr/chokolade blandingen

Kom rabarbersaft, vodka efter smag og citronskal i en høj skål  og blend med ca. 50 gr. Jordbær til en suppe

Anret jordbærerne i bunden af dyb tallerkenLæg en kugle chokoladecreme over og hæld jordbærsuppen rundt omPynt med basilikums blade og den stivnede chokolade

Du kan hente opskriften her

-->


Nyhedsoverblik