Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer,. Denne gang gælder det jordbær som bliver brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet og laver en lækker dessert
Her finder du råvarerne:
TEKST
-->
500 gr Jordbær2 - 4 cl Vodka½ potte Basilikumlidt skal af øko citronlidt friskkværnet Peber300 gr. Hvid chokolade1 ,5 dl Skyr1 dl Fløde2 dl rabarber saft
Skyl jordbærerne og skær den grønne top af Den ene halvdel kvartes
Hak basilikum fint og bland det i de kvarte jordbærKom friskkværnet peber over og stænk med vodkaRiv lidt økologisk citron skal over. Lad det stå og marinere lidt
Smelt chokoladen over vandbadSmør lidt af chokoladen ud i tyndt lag på bagepapir eller husholdningsfilm og læg det på kølTag de resterende cirka 200 gr. chokolade og rør det sammen med skyr
Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt op i skyr/chokolade blandingen
Kom rabarbersaft, vodka efter smag og citronskal i en høj skål og blend med ca. 50 gr. Jordbær til en suppe
Anret jordbærerne i bunden af dyb tallerkenLæg en kugle chokoladecreme over og hæld jordbærsuppen rundt omPynt med basilikums blade og den stivnede chokolade
Du kan hente opskriften her
-->