Intet spor af sexforbryder

Seksualforbryderen John Møll, der for tre uger siden stak af fra Sankt Hans, er som sunket i jorden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Seksualforbryderen John Møll stak af da han var på udgang fra sin behandling på Psykiatrisk Center Sct. Hans.

Det skete fredag 10. oktober. Og siden har politiet ledt efter ham, fortæller Dagbladet.

John Møll har i forbindelse med en tidligere flugt holdt sig under jorden i hele to år, inden myndighederne igen fik fat i ham. Så han har før vist, at han kan klare sig under flugt. Og det beviser han så også nu.

-Han har jo prøvet det før, så han ved godt, hvordan man gør. Vi prøver at tjekke nogle steder en gang imellem, men vi har støvet alle tips af uden held, siger vicepolitiinspektør Søren Henriksen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Søren Henriksen erkender, at politiet absolut ingen spor har at gå efter i jagten på manden. Politimandens optimisme bliver ikke større af, at antallet af henvendelser om sagen er faldet, efterhånden som tiden er gået - og de seneste dage har politiet absolut ingen henvendelser fået fra folk, der mener, at de har set John Møll eller har en ide om, hvor han er.

-Vi er på fuldstændig bar bund, siger Søren Henriksen.

Han gør det klart, at politiet stadig er interesseret i henvendelser fra folk, der mener at vide noget om John Møll. Og får man tip, garanterer han, at politiet reagerer på dem.

-Vi vil jo gerne have ham tilbage på Sct. Hans for at få ro på igen, men måske også for hans egen skyld, siger Søren Henriksen. Politiet betragter John Møll som potentielt farlig.

Søren Henriksen tør overhovedet ikke at gætte på, hvor John Møll, der i dag hedder John Orjes, befinder sig. Han kan lige så godt være i Roskilde-området, som han kan være i Sverige og Norge. Både svensk og norsk politi er da også koblet på jagten af John Møll.