¨

Indsamling til julehjælpen tager fart

Foto: TV ØST

Indsamlingen til årets julehjælp er for alvor ved at tage fart. AFS Dansk folkehjælp, i Holeby, vurderer, at de i år vil få flere ansøgninger end nogensinde før. Det giver blod på tanden hos indsamlerne.

For en måned siden opfordrede Niels Rask til, at andre skulle tage stafetten, og slå hans rekord fra sidste år, en rekord der er på 250.000 kroner. Den udfordring har Michel Nykjær taget til sig, han vil med alle sine kontakter prøve at samle mere end 250.000 kroner ind.

- Jeg e jo et konkurrencemenneske, så der skal kæmpes med alle kræfter. Da jeg hørte, at der var mange danskere, der ikke havde råd til at holde jul, synes jeg, det var en god sag, siger Michel Nykjær.

Han er ikke den eneste, der har taget opfordringen til sig. Nørklerne fra Vig strikker Mary-huer. De forventer at sælge huer for 25.000 kroner.

-De går som varmt brød, fortæller de.

Det er økonomiske trængte familier, der kan søge julehjælp. Sidste år fik mere end 4000 danske familier julehjælp, og i år forventer AFS Dansk Julehjælp, der ligger i Holeby, at de vil få mere end 8000 ansøgninger.

Se mere om Michel Nykjærs indsamling på www.michelnykjaer.dk

 

01:58 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App