Hyldest til Hinterseer skal blive europæisk superhit

Fede Finn & Funny Boyz har længe domineret Dansktoppen. Nu drømmer det vestsjællandske partyband om et europæisk gennembrud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I mandags udkom et nyt album med Fede Finn & Funny Boyz. Første single herfra hedder "Du bist mein Hansi Boy", og er en hyldest til schlagerkongen Hansi Hinterseer.

- Den er lavet med et glimt i øjet, men vi har en drøm om, at den kunne gå hen og blive et stort hit på skisportsstederne i Alperne henover vinter, fortæller Lennart Johannessen alias Fede Finn fra bandet.

Foreløbig er sangen indspillet på gebrokkent dansk-tysk, men netop nu arbejder de sjove drenge på en rent tysk tekst, som de inden længe tager til Østrig for at indspille.

Her er planen, at de skal mødes med Hansi Hinterseer, som forhåbentlig kommer til at optræde i den video, der skal akkompagnere sangen i de tysktalende lande.

- Folk, der har hørt sangen, siger, at det er det bedste, vi har lavet siden "Kærligheden Brænder", så vi tror selv på, at den har potentiale til at blive et kæmpehit, siger Lennart Johannessen.

Bandets landeplage "Kærligheden Brænder" fra 2007 blev også et stort hit i Norge, og nu skal hyldesten til Hansi altså gerne få bandet på landkortet syd for grænsen.