Hvilket hold skal vinde Kommunekampen?

Knapt er kommunalvalget ovre, før nye vindere skal kåres. Lørdag den 23. november finder vi ud af, hvilken kommune der kan kalde sig for regionens sundeste

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Støtter du ikke op om dit kommunehold på Endomondo? Så er det ved at være sidste chance for at gøre det. På lørdag den 23. november kl. 12 er det nemlig afgørelsens time i Kommunekampen. Her kårer TV2 ØST den endelige vinder af efterårets konkurrence - og hver en kalorie bliver afgørende.

Vinderen af Kommunekampen er det kommunehold, som har forbrændt flest kalorier. Og længe har der været næsten dødt løb mellem førerholdet Kalundborg Knights og toeren Næstved Nighthawks. Indtil for nyligt var det netop Næstved, som stod til at vinde. Men med en ihærdig slutspurt er det lykkedes Kalundborg at overhale konkurrenten indenom. P.t. er der lidt mindre end 500.000 forbrændte kalorier imellem de to hold - alt kan nå at ske.

Flere kæmper tæt

Næstved Kommune er regionens største kommune, mens Kalundborg er regionens femtestørste. Kalundborg har været suveræn i alle delkonkurrencer, hvor indbyggertal har været afgørende, men nu går de altså også efter den samlede sejr. Kommunen vil én gang for alle have rystet imaget af sig, som Danmarks fedeste kommune.

Også længere nede i tabellen bliver der kæmpet godt om pladserne. Ringsted Raiders erobrede for få dage siden sjettepladsen fra Guldborgsund Giants.

Alle kalorierne i Kommunekampen registreres nemt via det sociale motionsnetværk Endomondo. Læs, hvordan du melder dig ind i kampen og donerer dine forbrændte kalorier her.