Hvem har sendt flaskepost?

Næstved Brand og Redning fandt i fredags en flaskepost ved stranden. Flaskeposten er sendt af 2 piger fra Amager. Nu vil brandvæsnet finde pigerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Har du sendt en flaskepost fra Omø? Så er den måske havnet i hænderne på en flok brandmænd. Fredag var Næstved Brand og Redning nemlig på deres årlige sommertur ved Karrebækstorp vest for Næstved.

Her fandt de en flaskepost på stranden. Brevet i flasken er underskrevet af 'Pigerne fra Omø'. I brevet skriver de også, at de hedder Ida og Mathilde og bor på Amager.

Brevet starter sådan:

- Hej finder af denne flaske(post). Vi er 2 piger fra Danmark, som er på ferie på en ø, som hedder Omø. Vi er 12 og 13 år gamle, og vi er bedste veninder.

Det var frivillige ved Næstved Brand og Redning, der fandt flaskeposten.

- Jeg synes, at det er sjovt at få et kort indblik i 2 tøsers liv, siger Louise Hergott Frederiksen, der bor i Ting Jellinge mellem Fuglebjerg og Dalmose. Hun er frivillig ved Næstved Brand og Redning og var med på sommerturen.

Nu vil Næstved Brand og Redning forsøge at finde de 2 piger for at sige tak for brevet. Derfor har Louise Hergott Frederiksen lagt et billede af brevet på sin Facebook-side. Det er der mange, der har set. I skrivende stund er hendes opslag blevet delt flere end 7.600 gange på Facebook.

- Hold da op, det havde jeg slet ikke regnet med. Det er åbenbart et af de sjovere opslag, som folk deler, siger Louise Hergott Frederiksen, da hun finder ud af, hvor mange gange opslaget er blevet delt.

Du kan se Facebook-opslaget her:

//
Opslag af Louise Hergott Frederiksen.
 

Hvis Louise Hergott Frederiksen finder frem til de 2 piger, vil hun undersøge, om de kan komme på besøg på brandstationen.

- Vi har snakket om, at de kan komme ned og besøge os på stationen og få en rundvisning, siger Louise Hergott Frederiksen.