Hundredtusindvis af burgere forbrændt

Knap en måned er tilbage af forårets Kommunekamp. Regionens borgere har i den grad høvlet kalorier af. Og særligt Kalundborg har taget teten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Måske kan vi snart vinke farvel til region rund? Det er i hvert fald mere 'sund' end 'rund', der præger billedet, hvis man kigger på Kommunekampen.

255.000 burgere er blevet forbrændt, siden kaloriekampen blev skudt i gang d. 1. januar - det svarer til godt 138 millioner forbrændte kalorier i alt. Kommunekampen handler kort og godt om at øge regionens sundhed ved at få flest mulige ud og dyrke motion. Al motion skal registreres via sportstracking-siden Endomondo for at tælle med i konkurrencen.

Tæt duel i toppen
I alt deltager næsten 6000 af regionens borgere i kampen. Og både Kalundborg Knights og Næstved Nighthawks har rundet de 1000 medlemmer på Endomondo.

Kalundborg og Næstved er også de to kommuner, der har lagt sig klart i spidsen for konkurrencen. Førerholdet Kalundborg Knights har alene forbrændt godt 43.000 burgere, mens to'eren Næstved Nighthawks har smidt, hvad der svarer til 38.000 burgere.

Men også mindre kommuner som Sorø og Faxe har gjort det godt og ligger lunt placeret i det samlede regnskab.

Konkurrencen løber frem til midnat d. 31. maj.

Deltag i Kommunekampen og se stillingen her.