Høyers Drømmekage

.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ingredienser:
700g sukker
400g æg
400g margarine
250g kærnemælk
425g hvedemel
175g kokos
50g vanilje
8g bagepulver

Fremgangsmåde:
1. Sukker og æg piskes sammen i ca. 15-20 min.
2. Margarine smeltes og kærnemælken hældes i.
3. Mel, kokos, vanilje og bagepulver røres i
æggemassen
4. Margarine og kærnemælk (håndvarm)
røres sammen med det øvrige. Husk at røre i
bunden med hånden.
5. Dejen kommes i bradepanden og bages ved
ca. 175 grader i 55 minutter.

DRØMMEKAGE TOPPING

Ingredienser:
250g margarine
225g brunfarin
225g sukker
125g piskefløde
200g kokos

Fremgangsmåde:
1. Margarinen smeltes.
2. Sukker og brun farin røres i margarinen under
let varme til det er opløst.
3. Fløden tilsættes, og massen koger let i ca. 10 min
med let omrøring undervejs.
4. Kokos tilsættes til sidst, og det hele ristes i gryden
i ca. 3-5 min. ( tilsæt mad kulør efter behov)
5. Fordel massen på kagen, og kom den i ovnen i
6 min ved 235 grader.


Nyhedsoverblik