Holbækmotorvejen spærret efter dødsulykke

En voldsom trafikulykke på Holbækmotorvejen har resulteret i lange køer i den tætte eftermiddagstrafik. En mand blev dræbt af en lastbil i nødsporet og en anden mand kæmper for livet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rute 21 mod Holbæk er blevet spærret efter en ulykke ved et motorvejskryds nær Vallensbæk. Det oplyses på trafikken.dk.

Hele det vestlige spor er spærret på grund af rednings- og oprydningsarbejde, og også et enkelt spor i den østlige retning mod København er spærret.  

To bilisters samtale i nødsporet på Holbækmotorvejen udviklede sig dramatisk, da en lastbil af ukendte årsager pludselig torpederede dem begge bagfra.

En 38-årig mand blev dræbt på stedet, mens hans samtalepartner ud på eftermiddagen kæmpede for livet på Rigshospitalets Traumecenter. Det oplyser Vestegnens Politi.

De to mænd, der begge er bulgarer, havde parkeret deres biler i nødsporet ved afkørslen til Ballerup. Den 38-årige var netop steget ud af sin bil og stillet sig ved den anden bilists siderude, da lastbilen kom buldrende bagfra.

- Vi har flere vidner, der fortæller, at lastbilen pludselig drejede ud i nødsporet og ramte mændene og deres biler. Herefter endte lastbilen i grøften længere fremme, fortæller politiets vagtchef.

Han oplyser, at chaufføren af lastbilen slap med en brækket fod, og at han endnu ikke har kunnet afhøres på grund af chok.

/ritzau/