Hjælp til arbejdsskader

Hvert år anmelder omkring 54.000 danskere en arbejdsskade til Arbejdsskadestyrelsen, det viser nyeste tal. Nu er der hjælp at hente til de arbejdsskadede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det viste sig at blive en lang sej kamp for Jacob Anderson. I seks år kæmpede han, før han fik udbetalt sin erstatning. For nyligt fik han så sin erstatning, og nu vil han hjælpe andre, der står i samme situation.


-       Det ville være kryster artigt af mig at hoppe af den her båd, og så ikke hjælpe de andre. Så tænkte jeg på at lave en virksomhed, der kan hjælpe mennesker, der sidder fast i systemet, fortæller Jacob Anderson.


 Siden han startede virksomheden for et halvt år siden, har han haft travlt. Lige nu er han ved at oprette en fond, der skal låne penge ud til økonomisktrængte familier.


 -       Det er min drøm, at familier ikke skal gå fra hus og hjem på grund af en arbejdsskadesag, siger Jacob Anderson.


 En af dem Jacob Anderson hjælper, er Michael Vejlø, fra Lolland. For 12 år siden fik han en kran i hovedet, og hans arbejdsskadesag er endnu ikke afsluttet, men han håber på at en afslutning nu er rykket tættere på.


 -       Der er sket mere i min sag de sidste fem måneder, end der er sket i de 12 år den har kørt nu, fordi jeg har fået hjælp af dinarbejdsskade.dk. Fortæller Michael Vejlø.


 Jacob Anderson er lige nu inde over seks arbejdsskadesager.