¨

Herlig dag i Gerlev Legepark

Foto: TV ØST

Mere end 50 af Klub Lev Livets medlemmer tog imod tilbuddet om en gratis dag i Gerlev Legepark og fik sved på panden.

Godt vejr og humør

Børn og voksne i alle aldre legede fangeleg, blev flade som pandekager, balancerede og testede formen i alle mulige sjove lege i Gerlev Legepark.

Forrest gik Artur Stryjak, idræts-instruktør kendt fra Lev Livet, der med godt humør og smittende engagement fik smil og sved frem på de mange fremmødte.

For selv om det kun var for sjov - og ren leg, så kom pulsen op i løbet af formiddagen.

Klubmedlemmerne blev teste i alt fra vikingetidens styrkelege til selskabslege fra den gamle landbrugskultur, samt dystede i nogle af de mere end 50 spil fra hele Europa, som var at finde på spillepladsen.

dagens anledning havde Klub Lev Livet sørget  for instruktør Artur Stryjak, som er kendt fra Lev Livets programmer, og flere andre instruktører, der guidede medlemmerne igennem.

01:00 Luk video

Gerlev Legepark
Legeparken og dens 130 forskellige lege bruges til daglig til både teambuilding for virksomheder og bevægelse og hyggeligt samvær med familien. Herudover forsker parken i legene, som en del af vores kulturarv. Du kan se meget mere på www.Gerlevlegepark.dk.

Du kan nå foredrag med Kostkompagniet

Næste gang Klub Lev Livet inviterer medlemmerne med bliver d. 11. oktober, hvor Birgitte Escherich fra www.Kostkompagniet.dk holder foredrag. Her vil der også blive mulighed for en rundvisning på TV2 ØST, samt at overvære de sene nyheder.

Gratis medlemskab i Klub Lev Livet – for dig der vil leve godt hele livet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App