Her er regionens flotteste vinterfoto

Vinderen af regionens flotteste vinterfoto blev det smukke træ, som Karsten Larsen fra Ugerløse forevigede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For lidt over en uge siden skød TV ØST en konkurrence i gang. Vi ville nemlig se, hvem af vores seere, der kunne tage det allerbedste foto af vinteren.

Det skulle vise sig at være lidt af en opgave. Vi har nemlig fået langt over 150 billeder af smukke landskaber, glade børn i sneen, vinterkåde dyr og mange andre flotte motiver.

Blandt de mange billeder udvalgte vi de seks bedste, og herefter fik vores Facebook-brugere lov at kåre vinderen.

1.100 likes til vinderen

Vinderen var nemlig den, der fik flest likes - og det gjorde det fantastiske foto herunder, som Karsten Larsen fra Ugerløse har sendt. For med over 1.100 likes - fire gange så mange som nummer to - var der ingen tvivl om vinderen.

Med over 1.100 likes kårede vores Facebook-brugere dette billede som regionens flotteste vinterfoto.
Med over 1.100 likes kårede vores Facebook-brugere dette billede som regionens flotteste vinterfoto. Foto: Karsten Larsen

Billedet er taget ved Bonderup mellem St. Merløse og Ugerløse. Her står nogle store gamle egetræer, som Karsten Larsen ofte kører forbi.

Et meget specielt lys

Fotografi er Karsten Larsens store passion, og derfor har han altid et kamera i bilen. Det betød, at hobbyfotografen kunne forevige det flotte træ på billedet.

- Da jeg kørte forbi, kunne jeg se, at det var et meget specielt lys. Det var nogle ekstremt flotte farver, fortæller Karsten Larsen.

Derfor vender han tit tilbage til det gamle egetræ.

- Det er mit yndlingstræ, for det er sindssygt flot. Jeg har fotograferet det både i den kolde vinter og i det lune, varme efterår, siger han.

Der er en gavekurv på vej til Karsten Larsen. Du kan se flere af Karsten Larsens flotte billeder på hans hjemmeside tjorneholm.dk.