Halloween bliver holdt på mange måder

Vi har fået flere henvendelser fra borgere, der skal holde halloween fredag aften. Her kan du læse, hvordan nogle i regionen fejrer årets uhyggeligste dag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag er det halloween, og mange steder i regionen vil man kunne se udhuggede græskar og uhyggeligt udklædte børn, når mørket falder på.

Den danske betegnelse for halloween er Allehelgensaften, men de seneste år har det engelske og amerikanske ord halloween vundet frem. Her er det tradition, at børn klæder sig ud og går fra hus til hus for at få slik.

I vores region bliver dette års halloween fejret på forskellige måder: 

- I Tappernøje er der fredag aften halloweenløb i en skov. Temaet er de 7 dødssynder, og det er byens unge fra Ungdomsskolen, der skal deltage i uhyggelighederne fra klokken 20-22. 

- Specialcenter Holbæk, Solgården, holder fredag aften halloween for udviklingshæmmede. Der vil blandt andet være spøgelsesdans, slangespisning og forskellige lege. 

- I Vordingborg har 2 familier, der kalder sig Halloween Nørderne, skrevet at de skal fejre årets uhyggeligste dag med masser af pynt. De er sikre på, at de har det mest pyntede sted i hele regionen.