Hagl, slud og sne skaber uheld på motorvejene

Sydmotorvejen har i flere timer været spærret på grund af to forskellige uheld. Også på Vestmotorvejen har vejret skabt problemer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sidste uheld fandt sted på Vestmotorvejen klokken 15.43.

Her var to biler blevet indblandet i et uheld - den ene bil var landet i grøften.

Uheldet spærrer lige nu frakørsel Slagelse S i vestgående retning. Politi og redningsmandskab er på stedet, og de regner med at frakørslen bliver genåbnet indenfor kort tid.

To uheld på sydmotorvejen

Tidligere på dagen skabte to andre uheld store trafikale problemer på Sydmotorvejen i nordgående retning.

Først kørte en lastbil og fire personbiler klokken 14.17 galt tæt på Tappernøje. En halv times tid senere fandt endnu et uheld sted kun fire kilometer syd for det første. To lastbiler  var kørt sammen og spærrede for trafikken.

Motorvejen mellem Udby og Tappernøje var herefter helt spærret i knap tre timer - med lange køer som konsekvens.

Vejret bag alle uheld

Ifølge politiet, så var alle tre uheld formentlig forårsaget af det meget omskiftelige aprilvejr.

- Vores formodning er, at bilisterne er blevet overrasket af vejrliget, der pludselig er skiftet. Vi har oplevet både hagl, slud og sne. Pludselig har vejen ikke haft den samme beskaffenhed, som den havde for lidt siden, siger Jens Frederiksen, der er vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Både sne, slud og haglbyger har meget lokalt ramt regionen.

Ingen alvorligt tilskadekomne

Flere personer er blevet kørt til behandling på sygehuset efter deres respektive uheld. Ingen er dog ifølge politiet kommet alvorligt til skade.

Politiet opfordrer bilisterne til at være ekstra opmærksomme i forbindelse med de pludselige vejrskift, så flere uheld ikke opstår.