Guiden giver tip til påskens arrangementer

Guiden giver fem bud på hyggelige aktiviteter for hele familien. For udover påskefrokoster er der mange arrangementer udenfor for hjemmet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

 

Påske-workshops på Kulturfabrikken i Nykøbing Falster

Påskeworkshops på Kulturfabrikken
Påskeworkshops på Kulturfabrikken
Foto: Culthus

Mandag, tirsdag og onsdag er der rig mulighed for at være kreativ. På Culthus i Nykøbing Falster inviteres der til tre dage med påske som tema. Der åbent i billedfabrikken, hvor lokale kunstnere står klar med råd og inspiration til fine og sjove påskekreationer. Det koster 20 kroner at deltage og der er ingen tilmelding. Ud over workshops er der gratis skate alle tre dage.

Læs mere her

 

Gåsetårn Marathon i Vordingborg

Gåsetårn Skærtorsdags Marathon
Gåsetårn Skærtorsdags Marathon
Foto: Søren

Så er det igen blevet tid til Gåsetårn Marathon. Skærtorsdag klokken 9.00 skydes løbet i gang. Der løbes på en mindre kuperet rundstrækning på 5,3 kilometer i området omkring Oringepynten. Løbet er for alle og den enkelte deltager afgører selv, hvor mange omgange der løbes – der er distancer fra 5,3 kilometer til en hel marathon. Der er start og mål på Sydhavnen 80, og det koster 50 kroner at deltage.

Læs mere her

 

Påske på Kalundborg Museum

Påske på Kalundborg Museum
Påske på Kalundborg Museum

Torsdag, fredag og lørdag skal der hygges på Kalundborg Museum. Påskeværkstedet er klar til at tage imod hele familien. Her kan klippes og klistres flotte påskeharer eller pynt til påskebordet. Kun fantasien sætter grænser. Der kan også males æg og konkurreres i at trille æg. Der er åbent til aktiviteterne klokken 10.30-16 alle dage.

Læs mere her

 

Tril påskeæg på Viekærgaard i Nørre Asmindrup

Tril påskeæg på Viekærgaard
Tril påskeæg på Viekærgaard

Viekærgaard Gårdbutik og Legepark inviterer til påskehygge for hele familien. Påskeharen har været på spil. Mon du kan finde alle de påskeæg, den har gemt hos dyrene og i parken? I legeparken er der aktiviteter, spil og leg for både store og små. Og i stalden og på marken bor blandt andet kaniner, høns og grise. Der er åbent på Viekærgaard torsdag, fredag og søndag klokken 10-14.

Læs mere her

 

Krenkerup Gods fejrer 650 års jubilæum

650 års jubilæum på Krenkerup Gods
650 års jubilæum på Krenkerup Gods
Foto: Krenkerup Gods

Der er lagt op til fest på slottet når Krenkerup Gods påskelørdag fejrer 650 års jubilæum. Siden 1367 er godset gået i arv generation efter generation. Festen begynder klokken 10 med åbning af ”Madsamling Krenkerup”. Herefter er der rundvisninger på godset og bryggeriet. Krenkerup Traktørsted serverer specialbrygget jubilæumsøl. Festen varer til klokken 16.00. Dagens omsætning fra rundvisninger og ølsalg går til Sakskøbing Fællesværk – et tilbud til børn og unge.

Læs mere her

Find flere arrangementer i nærheden af dig på Guiden