¨

Guide til weekendens julearrangementer

Jul i Birkegårdens Haver Foto: Birkegårdens Haver

Der er julestemning overalt i regionen den kommende weekend. Og der er noget for enhver smag. Guiden giver her fem bud på juleoplevelser.

Friluftscenen i Damsholte præsenterer ”Mordet i Julstrup”
 

Mordet i Julstrup Foto: Damsholte friluftscene

Bliver det nogensinde jul i Julstrup igen? Det er det store mysterium, når årets julespil præsenteres på Friluftscenen i Damsholte. På det gamle plejehjem kan beboerne ikke finde den gode julestemning, og nisserne på loftet må tilkalde detektiverne, i håb om at redde julen. Forestillingen spiller fredag den 25. til søndag den 27. november.

Læs mere her
 

Julemarked på Middelaldercentret i Nykøbing Falster
 

Alletiders Julemarked Foto: Middelaldercentret

Der er leben i den stråtækte middelalderby lørdag og søndag. Ridderne er draget bort, for at give plads til nisseklædte folk og julestemning. På torvet er der servering af varme drikke og godt til maven. Boderne bemandes af lokale kunstnere og handlende, der sælger håndværk og delikatesser. For børnene er der jagt på julehjerter. Og mon ikke julemanden kigger forbi?

Læs mere her

 

Kunstudstilling og julehumør i Æglageret
 

Jul i Æglageret Foto: Jul i Æglageret

På lørdag er der fernisering af årets juleudstilling i Æglageret i Holbæk. Udvalgte kunstnere, designere og kunsthåndværkere fra Æglagerets butik, vil fylde huset med deres værker og produktioner. Udstillingen varer frem til den 22. december, lukket mandage.

Læs mere her

 

Julemarked i Løve Mølle
 

Julemarked i Løve Mølle Foto: Julemarked i Løve Mølle

Der er julemarked i den gamle mølle den kommende weekend. Temaet er klassisk jul med gran, nisser og julemandens besøg. De forskellige boder sælger julestads og godter. I cafeen kan der købes gløgg og æbleskiver – og mel til julebagningen, ikke mindst. Julemanden tænder lyset i gadekærret lørdag kl. 16.

Læs mere her

 

Jul i Birkegårdens Haver
 

Jul i Birkegårdens Haver Foto: Birkegårdens Haver

Birkegårdens Haver er pyntet op til jul. Når mørket falder på, kan du nyde julestemningen i haverne, når der tændes 180.000 lys. I juleladen finder du forskellige boder, og i cafeen er der julebuffet, gløgg og æbleskiver. For børnene er der workshops og bingo. Birkegårdens Haver er åben de kommende fire adventsweekender, og på udvalgte hverdage.

Læs mere her
 

Find flere oplevelser nær dig og tilføj dine egne på Guiden

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App