Grundspillet slut - Næste skrid - Kvartfinalen

Så har vi spillet den sidste kamp i grundspillet, hvor modstanderen var Hørsholm. Vi endte efter en meget underlig kamp, med at vinde med 5 point.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kampen startede fantastisk for vores vedkomne, hvor alt lykkedes. Og vi fik hurtigt etableret et stort forspring, som holdt hel til pausen mellem 2 & 3 periode. Der skete noget i pausen, for efter havde Hørsholm det overtag, som vi havde i kampens begyndelse.

Kampen var herefter et tæt og spændende drama uden lige. Flere spillere måtte udgå med 5 fejl. Kampen skiftede føring op til flere gange og der blev kæmpet af alle fra begge hold.

For spændingen i kampen og for publikums skyld kunne det have været fantastisk med endnu mere af denne basketkamp. Det bliver der så også mulighed for, da Vi skal spille mod Hørsholm i kvartfinalen, da Hørsholm med nederlaget bliver nr 4 og så skal spille mod nr. 5 som er  os.

Så denne kamp fortsætter, og jeg forventer at vi over 3 kampe, godt kan vinde de 2 det kræver for at gå videre til semifinalen.

Samtidig vil jeg også ligge takke alle de mennesker der var mødt op i hallen igår og støttede os, og skabte en fantastisk ramme form en basketkamp.

Martin Høirup - Team Fog Næstved