¨

Godt nyt til pendlere: Flere spor åbner på Køge Bugt

Foto: TV ØST

Vejarbejdet på Køge Bugt motorvejen er nu så langt, at fjerde spor tirsdag åbner, og farten over en endnu længere strækning kan øges fra 80 til 110 km/t.

Der er godt nyt til pendlere til og fra København. I dag tirsdag åbner fjerde spor på Køge Bugt motorvejen, skriver vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Det er fjerde spor fra Solrød Byvej til nord for Greve S, der åbner, og dermed bliver der otte kilometers strækning, hvor farten kan øges til 110 kilometer i timen i stedet for de 80 kilometer i timen, som ellers har været begrænsningen under arbejdet.

- Trafikken vil glide væsentligt lettere ind mod København. Vi er virkelig glade for at kunne give det til de mange pendlere, som hver dag væbner sig med tålmodighed i ofte lange køer. Derfor prioriterer vi at åbne for fire spor i en periode, selv om vi til sommer må reducere til tre spor igen, når der skal lægges slidlag på strækningen, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.

I modsatte retning fra Karslunde rasteplads til Solrød Byvej åbner fjerde spor indenfor de næste to uger. Anden etape af den del af motorvejsudvidelsen, der gælder Solrød S til Køge forventes færdig i 2018.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App