¨

Glad vinder: Jeg vinder ellers aldrig

Foto: TV ØST

Bodil Johannessen troede det var en spam-mail, da hun modtog mail fra Klub Lev Livet om, at hun havde vundet en crosstrainer til en værdi af 3.999 kroner.

For Bodil Johannessen fra Sorø var gevinsten lidt af en overraskelse.
- Jamen jeg vinder jo aldrig noget, griner hun glad.
Da hun så mailen i første omgang, troede hun, at det var endnu en spam-mail, der begejstret proklamerer, at du har vundet en bil eller lignende, men hvor det viser sig, at det eneste, du har vundet, er muligheden for at vinde. Men sådan var det ikke denne gang.

En ud af 1000
TV2 ØST lancerede d. 18. september Klub Lev Livet med et godt tilbud til seerne om at blive en del af et sundt fællesskab, få gode rabatter og inspiration til et sjovere og sundere liv. For at fejre den nye klub lovede TV2 ØST at trække lod mellem en splinterny Reebok crosstrainer 2.5 blandt de første 1000 medlemmer. 12 dage senere var de 1000 medlemmer nået, og 4. oktober kunne vi så skrive ud, at der var fundet en vinder.

- Først overvejede jeg bare at slette den, men det er jeg glad for, at jeg ikke gjorde, fortæller Bodil Johannesen, der nu har fået sit nye træningsredskab samlet og sat op på hjemmekontoret, så hun kan motionere, når hun har behov for det – og ikke kun når fitness-centret er åbent.

Du kan også være med

Klub Lev Livet er klubben for dig, der vil være en del af et sundt fællesskab. Her får du masser af inspiration til at leve sundere, du får ugens opskrift, du får rabat på alt lige fra sportsudstyr til diætistbehandlinger og du bliver løbende inviteret til både foredrag og events om sundhed. Og så er det helt gratis at være medlem.

Gratis medlemskab i Klub Lev Livet – for dig der vil leve godt hele livet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App