Generalprøve før landsstævnet

100 gymnaster samlet i Maribo. De skulle have de sidste detaljer i deres opvisning på plads, før de tager til DGI's Landsstævne i næste uge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De 100 gymnaster er en del af et stort gymnastikhold, der deltager i landsstævnet i Esbjerg. Onsdag aften pudsede de formen af for at være helt klar til den opvisning, de skal give til landsstævnet. Gymnasternes familier og venner var mødt op for at se på, mens gymnasterne gjorde sig umage på gulvet.

 TV2 ØST dækker landsstævnet fra onsdag den 3. juli til den 7. juli i vores nyheder klokken 19.30. Desuden vil en række deltagere til landsstævnet sende billeder og videoer til os hver dag, som kan ses på www.tv2east.dk.

En af de største sportsbegivenheder

En af de 20 TV2 ØST-ambassadørerne, som vil sende billeder til os, er holdleder Elin Bonde fra Nykøbing Falster - og det er også hende, der har sendt os billederne til denne artikel.

DGI's landsstævne er en af Danmarks største idrætsbegivenheder. I år deltager næsten 25.000 mennesker fra hele Danmark. Her fra regionen deltager over 2500 idrætsudøvere.