Gå regionen rundt - på computeren

Det bliver nemmere at komme "rundt i landet". Nu behøver man ikke en gang rejse sig fra stolen for at tage på strøgtur i Holbæk eller se på gaderne i Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Undskyldningen "der har jeg aldrig været" kan efterhånden godt pakkes væk og smides i glemmekassen. Google filmer gader og stræder verden over - og koncernens kameraer har også været i Danmark og filmet 30.000 kilometergader og veje.

Google åbnede torsdag Street View på den gratis kort tjeneste Google Maps, for en meget stor del af Danmark. Og fotobilen har bl.a. været på det meste af Sjælland og Lolland Falster.

Ud over at få tilfredsstillet nysgerrigheden bruger mange Street View til at lave en præcis kørselsvejledning, og erhvervslivet linker eksempelvis direkte til Google Maps på deres hjemmeside, så kunderne kan få en fornemmelse af, hvordan hoteller, virksomheder eller seværdigheder rent faktisk ser ud.

Hos Google understreger man, at man arbejder intensivt på at beskytte privatlivets fred. Koncernen understreger, at Street kun har billeder af ting, som alle der bevæger sig i byrummet umiddelbart kan se - men at ansigter og nummerplader er slørede.

Oplev google streetview her

play
Inge Doris

Over 500.000 danskere har nu fået mindst et vaccinestik

play
Broløbet

Folkene bag broløbet er klar med ny dato

play
Kalkunbesætning aflivet pga fugleinfluenza

Endnu et udbrud af fugleinfluenza - 4.000 kalkuner skal aflives

play
cirkus.4

Cirkus Arena vil lave kæmpe vandland, ferieboliger og koncertsted

play
DJI_0004

Brorfelde Observatorium forsøger sig med frivillig betaling til udendørs aktiviteter

play
Indslag kollektive klaedeskab.transfer

I det fælles klædeskab kan man bytte sig til nyt tøj - og så er det til gavn for miljøet

Se flere