¨

Fup med AMU-millioner

Foto: TV ØST

En stressygemeldt Morten Elholm bestod fire kurser, mens han var syg. Dem havde hans arbejdsgiver "sendt ham på" for at få del i AMU-millioner.

Kurser uden kursister, og ansatte der presses til at skrive under på kurser, de aldrig har fået. Der er blevet fuppet for at få flest muligt penge fra AMU-kassen, blandt andet hos Goexcellent og Handelsskolen Sjælland Syd, skriver Avisen.dk.

En stresssygemeldt Morten Elholm modtog fire kursusbeviser, mens han var sygemeldt, og hans arbejdsgiver forventede, at han ville gå med på at skrive under. Det ville Morten Elholm ikke, og efter 120 sygedage blev han fyret. Nu står han frem overfor avisen.dk, siger han.

- Jeg føler mig snydt, De har udnyttet mit navn til at malke AMU-kroner, og de har regnet med, at jeg bare ville spille med på den, siger han.

Vicedirektør Handelsskolen Sjælland Syd erkender overfor avisen.dk, at der har engang har været en række ting, som ikke forløb, som de skulle. Derfro valgte handelsskolen i april sidste år at betale en million kroner af deres statstilskud tilbage.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App