¨

Forsvundet svindler i ny stor bedragerisag

Foto: TV ØST

Den forsvundne svindler Henrik Madsen er tiltalt i en ny sag om bedrageri, brandstiftelse og voldstrusler.

En ny stor sag venter den forsvundne svindler Henrik Madsen. Han er anklaget for bedrageri for over 10 millioner kroner, trusler om vold og brandstiftelse.

For tiden er Østre Landsret ved at afgøre, om han er skyldig i svindel for 6,2 millioner kroner med sit tidligere rengøringsfirma, som byretten idømte ham 4 års fængsel for i 2009.

- Henrik Madsen nægter sig skyldig i både den gamle sag og den nye sag, siger forsvarer Anders Nemeth.

Men Henrik Madsen er ikke til stede i landsretten. Han har været sporløst forsvundet, siden han forlod et lejet sommerhus i Karrebæksminde den 11. november sidste år. Hans forsvinden er et mysterium for politiet, som er på bar bund i sagen.

Henrik Madsen og hans samlever, Bo Madsen, har svindlet for cirka 10 millioner kroner gennem deres tre virksomheder "Simons Catering Aps", "Recon Reklame" og "Uniq Multiservice", lyder den nye anklage fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Tilsyneladende er der ikke noget bedrageri, der er for stort eller småt for Madsen-parret. Blandt de ubetalte millionregninger for annoncer og el findes også ubetalte regninger for 75 bøtter bolcher, 10 flag med tryk til "Simons Catering" og kloaktegninger til et sommerhus.

Henrik Madsen har endda snydt Retten i Nykøbing Falster for 9082 kroner, lyder anklagen.

Han løj angiveligt om at være kørt fra Monaco for at deltage i et retsmøde og fik på den måde udbetalt penge i kilometergodtgørelse. I virkeligheden havde Henrik Madsen været lige i nærheden.

Desuden er Henrik Madsen anklaget for at true en mand ved at sige, at: "han ville få nogen til at finde hans datter" og "så må vi jo se, om du kan genkende hende bagefter".

Han er også anklaget for at betale en anden for at sætte ild til en ejendom i Rødby. Ved branden skete der skader for 1.500.000 kroner.

Retssagen starter i Næstved den 26. august og ventes at vare adskillige måneder.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App