Første udfordring: 20 km med 20 kg ekstra

De seks deltagere bliver for alvor sat på prøve, når de i aften skal på stroppetur. Opgaven lyder: Gå 20 km med den vægt, du gerne vil tabe som ekstra baggage.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I aften starter Lev Livet-deltagerne på Lev Livet Kuren. Men med kuren følger også en udfordring. Træner Birgitte Nymann viser ingen nåde i opstarten: Deltagerne skal bære en rygsæk, der vejer det antal kilo, de gerne vil af med på en 20 km lang stroppetur. 

- Dét at skulle slanke sig handler meget om, hvad der foregår i hovedet på én. Rygsækken har de på, for når de tager den af, finder de ud af hvor mange ekstra kilo, de slæber rundt på, og de kan mærke, hvor tyngede de er af dem, forklarer Birgitte Nymann.

20 kg til alle

Fem ud af de seks deltagere skal smide 20 kg. Steffen skal kun tabe sig 15 kg. Alligevel vedtager den hårde træner Nymann, at de alle sammen skal bære på de 20 kg. 

- Steffen er en mand, og han kan sagtens klare fem ekstra kilo, lyder forklaringen fra Birgitte Nymann.

Det er da også de to herrer, Steffen og Brian, som kommer bedst fra start. Det kniber lidt mere for damerne.

- Til hverdag tænker man ikke over, hvor meget de ekstra kilo tynger. Såden er det jo bare. Det er vildt at tænke på, man skal tabe alle de kilo, vi bærer på – det kan virkelig mærkes, fortæller Tanja.

Det er da heller ikke alle seks, som når målstregen i dagens udfordring. Vil du se, hvem der klarer udfordringen, og hvem der må give op. Så kig med i aften fra kl. 19.45 i Lev Livet på TV2 ØST.