Første gang som skytter

Det er første gang at hele familien Hansen deltager som skytter på landsstævnet. Læs om hvordan de planlægger deres tur i deres første blogindlæg her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vi besluttede os med det samme, da vi hørte skytterne havde lange traditioner til landsstævnet.

Vi har selv deltaget i 94 og 98 med håndbold og nu er det pigernes tur til at komme med. Vi tilmeldte os fælles med de andre skytter allerede i efteråret.

Så småt gik vi i gang med planlægningen - arrangere ferie på arbejdet, og hvor skal vi sove?

En ting var dog sikkert.

Når man højgravid har ligget på luftmadras i iglo telt i regnvejr i 1998 er teltet er traumerne for store til at telt overhovedet er i overvejelse.

Vi kiggede lidt efter en Combi-Camp eller Camplet - men da Hannes bror og svigerinde ikke skulle bruge deres campingvogn i uge 27 var det den allerbedste løsning.

Vi har aldrig camperet før, men er sikre på det bliver rigtigt hyggeligt (og tørt).

Vi har to hunde og næste punkt var at booke hundepension. Det er jo i sommerferien og der er ofte optaget lang tid i forvejen - men det lykkes at få de to pladser hos Charlotte i Flintinge hvor hundene er rigtigt glade for at være.

Vores forestilling om Landstævnet er hygge og socialt samvær - krydret med lidt konkurrence. Og selvfølgelig vil solen skinne hele ugen. Skytterne starter allerede om søndagen i uge 26, så vi kører op og sætter campingvognen op lørdag - og så kører Hanne retur efter pigerne søndag. De er nemlig på håndboldskole i Eskilstrup hallen fra fredag til søndag - og man skal jo helst nå det hele.

Næste opgave bliver at bestille Landstævnetøj, så vi kan ligne de andre deltagere fra amtet. Tingsted Skytteforening deltager med ca.18 deltagere.