¨

Forlænger frist for juleindsamling

Foto: TV ØST

Fredag har Dansk Folkehjælp besluttet at forlænge fristen for indsamlingen til julehjælp, fordi der stadig mangler hjælp til 2000 familier.

Oprindeligt var fristen ved midnat natten til fredag, men torsdag aften besluttede de at fortsætte indsamlingen fredag. Fredag blev indsamlingen så endnu en gang udskudt til mandag.

Fredag begyndte Dansk Folkehjælp desuden at dele julehjælpen ud. 

65.000 børn lever i fattigdom i Danmark. Derfor samler Dansk Folkehjælp ind til fattige familier og deres børn, så de også kan få en jul med god mad og gaver.

Mangler hjælp til 2000 børnefamilier

Dansk Folkehjælp kunne sidste år hjælpe mere end 4.000 familier, der søgte om Julehjælp. I år er 7000 familier blevet godkendt til at få julehjælp. Men status fredag aften er, at der kun er råd til at hjælpe 5000 børnefamilier:

Hvem får Julehjælp?
Julehjælpen fordeles over hele Danmark bl.a. via Dansk Folkehjælps lokalafdelinger. Alle, der modtager Julehjælp, har ansøgt og er blevet indstillet af socialforvaltningen i deres kommune. På den måde sikres det, at Julehjælpen går til de mest trængende familier. Hver familie får en pakke til en værdi af 1.500 kr. bestående af kolonialvarer og 1 gavekort til en sportsforretning og 1 gavekort til en legetøjsforretning. Hver indsamlet krone går ubeskåret videre til julepakker til familierne

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App