Folketingets åbning i børnehøjde: Hvad vil dit barn spørge politikerne om?

Vi sender vores børnereporter til Folketingets åbning i morgen. Her stiller hun spørgsmål til politikerne - du kan også få svar på dine på Snapchat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

TV ØST dækker Folketingets åbningsdag på Snapchat. Tryk her for at følge os og stil dit spørgsmål til en folketingspolitiker.

Man kalder Folketingets åbning for en festdag for demokratiet.

Som bekendt er demokratiet for alle – også for samfundets yngste borgere. Derfor sender TV ØST en børnereporter til Christiansborg i morgen i anledning af, at et nyt folketingsår begynder for at stille spørgsmål i børnehøjde til folketingspolitikerne.

I morgen vil vores børnereporter Tilde Hededam Ottenheim på 10 år møde dem på deres første arbejdsdag efter sommerpausen og dække åbningen af Folketinget på TV ØST's Snapchat. Hun vil stille folketingspolitikerne spørgsmål på vegne af sin klasse, 4.a på Terslev Skole i Faxe Kommune.

Fra lange skoledage til sommerferieplaner

Du har også mulighed for stille spørgsmål på Snapchat. I løbet af dagen vil Tilde Hededam Ottenheim forsøge at få svar på de spørgsmål, som du eller dit barn har til folketingspolitikerne.

Fra klokken 9.30 tirsdag formiddag vil Tilde Hededam Ottenheim være på pletten på Snapchat, men du kan allerede nu sende dine spørgsmål på TV ØST's Snapchat.

Spørgsmålene kan handle om alt fra, hvorfor skoledagene er så lange, til hvad politikerne laver i deres sommerferie.