Flere uheld på grund af snevejret

Sneen er kommet bag på en del personer mandag eftermiddag, hvor politiet har fået meldinger om flere uheld på grund af vejret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter adskillige milde vinterdage, meldte sneen i dag mandag sin ankomst, og det kom tilsyneladende bag på flere bilister. Både Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi melder om uheld på vejene.

- Vi er lige nu (klokken 15.53) på vej ud til et uheld på Sydmotorvejen mellem Rønnede og Tappernøje i nordgående retning. Her er en bil trillet rundt, men bilisten er tilsyneladende ved bevidst, lyder det fra vagtchef Stfan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falasters Politi.

Som en tyv om natten

Også i nabopolitikredsen har der været uheld.

- Vi har 4-5 indtil videre som følge af vejrliget. Blandt andet har vi været i Kalundborg og Fårevejle. Sneen er jo kommet som en tyv om natten og har overrasket mange, og det er virkelig med at passe på derude. Det er hammer glat, så det vil være rart, hvis folk lige letter foden fra speederen, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Kan give kø

Han opfordrer bilisterne til at passe på derude, og det samme gør Vejdirektoratet.

- Der er kommet sne i hele landet, så folk skal passe på og køre efter forholdene. Det ser ikke ud som om, det endnu giver kø ude på vejene, men det kommer nok, når folk skal ned i fart på vejen hjem, lyder det fra Vejdirektoratets Trafikinformation.