Flere togsæt til pendlere

DSB forsøger nu igen at gøre noget ved manglen på togvogne på den mest efterspurgte morgenafgang fra Sorø og Ringsted mod København.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ståpladser i togene er hverdag for mange pendlere. Nu sætter DSB ekstra togvogne ind på en af de mest efterspurgte morgenafgange. Det skriver DAGBLADET Ringsted. Pendlertalsmændene fra de to byer har haft møde med DSB, som forsikrer, at det stadig er meningen at skaffe et ekstra togsæt, så folk ikke skal stå op på vej til arbejde.

- Det tog burde have flere vogne. Jeg tror på, at vi får det på plads til mandag 17. maj. Vi arbejder hårdt på at få det løst, siger køreplanchef i DSB, Niklas Kohl.

Øvelsengår ifølge ham ud på hele tiden at få mest ud af det materiel,der er til at få fat i. Det er også forklaringen på, at det ekstra togsæt fra februar »forsvandt« fra Vestbanen igen. Der har været et andet sted i landet, hvor der har været mere brug for det.

Når det så lykkes at finde et ekstra togsæt til midtsjællænderne, er der dog ingen garanti for, at det kan blive på strækningen.

- Vi må hele tiden tage bestik af situationen, siger Niklas Kohl til DAGBLADET Ringsted.