¨

Flere glatføreuheld mandag

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Bilister skal passe på. Mandag eftermiddag og aften er der glatte veje på hele Vestsjælland, Lolland og en del af Falster. Flere biler er kørt galt.

Trafikken snegler sig flere steder af sted mandag. På hele Vestsjælland, Lolland og dele af Falster er vejene spejlglatte, og det har sænket farten hos trafikanterne. Desværre er det først for sent gået op for andre, at vejene var glatte, og det har resulteret i flere uheld.

- Vi har haft flere soloulykker - alle sammen på grund af det glatte føre, så folk skal sænke farten derude. Uheldene er primært sket på Vestmotorvejen, hvor bilerne er røget af vejen og rullet rundt, siger Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Mandag aften er to lastbiler skredet i det glatte føre. Begge to med kort tids mellemrum syd for Guldborgsundtunnellen. Ingen skulle umiddelbart være kommet til skade ved nogen af uheldene.

Store forskelle

Et øjenvidne fortæller, at bilerne i Nykøbing Falster skøjter rundt, hvis ikke man passer på, og P4's trafikradio melder også om glatte veje i hele det vestsjællandske område, men der er tilsyneladende store regionale forskelle. Når man kommer til Nr. Alslev sydfra og kører videre mod nord, bliver vejene tørre og sorte omkring Vordingborg, og trafikken glider normalt modsat forholdene længere mod syd.

- På landevejene kører vi omkring 40 kilometer i timen, og på motorvejen ligger vi omkring de 60-80 kilometer i timen, lyder det fra TV ØSTs mand på farten.

Radaren på DMI's hjemmeside viser, hvordan sneen har ramt landet mandag. Fronten har dækket det østlige Jylland omkring Aarhusområdet og så især Vestsjælland og en del af Lolland og Falster.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App