¨

Flere Fakta-butikker lukker i vores region

Arkivfoto. Foto: TV ØST

Flere Fakta-butikker må lukke her i vores region. På landsplan skal i alt 47 butikker lukke, hvilket vil ramme 900 medarbejdere.

Flere Fakta-butikker her i regionen lukker.

I alt har Coop besluttet at lukke 47 butikker på landsplan, som vil blive gennemført inden udgangen af maj.

- Efter et år, hvor Fakta har præsteret en historisk stor fremgang, kan det virke mærkeligt at gøre dette, siger direktør i Fakta, Stina Glavind, i en pressemeddelelse.

Det er butikker, der er placeret forkert med for lille kundeunderlag, og hvor det ikke er muligt at opnå en lønsom drift

Stina Glavind, direktør i Fakta

- Men det er desværre nødvendigt for at hele kæden kan komme til at være en god forretning, og vi har mulighed for at gennemføre de nødvendige investeringer. 

900 medarbejdere berørt

 I alt berører det omkring 900 medarbejdere, hvoraf de 400 er under 18 år.

Medarbejderne er blevet orienteret i dag, men den endelige liste over, hvilke butikker, der bliver berørt, vil blive offentliggjort fredag af hensyn til medarbejderne. Det oplyser informationsdirektøren til TV ØST.

Han oplyser, at der lukker butikker i Jyderup i Holbæk, i Næstved i Hvedevænget og Skallegårdsvej, i Maribo Ved Åen og i Præstø. Ifølge TV 2 lukker også Fakta i Slagelse og i Store Heddinge på Stevns.

- Medarbejderne har gjort alt, hvad de kunne. Men det er butikker, der er placeret forkert med for lille kundeunderlag, og hvor det ikke er muligt at opnå en lønsom drift, siger Stina Glavind.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App