¨

Flere år med lav fart på Køge Bugt Motorvejen

Foto: TV ØST

En strækning på 8,5 kilometer på Danmarks mest trafikerede vej, Køge Bugt Motorvejen, står over for en udvidelse fra seks til otte spor.

Hver dag benytter gennemsnitligt 100.000 bilister motorvejsstrækningen. Til påske går arbejdet i gang med udvidelsen mellem Greve Syd og Solrød Syd - og det kommer til at ramme bilisterne i de kommende to til tre år. Måske ikke så meget i myldretiden, hvor trafikken lunter afsted i sneglefart, men på de tider, hvor det normalt er muligt at køre de ellers tilladte 110 km/t.

Projektleder på udvidelsen, Preben Pedersen fra Vejdirektoratet, fortæller at der vil blive lavet en hastighedsbegrænsning på 80 km/t mellem Greve Syd og Solrød hele døgnet rundt, mens de nye spor bliver anlagt. Et arbejde der vil stå på de næste to til tre år. Det skriver Dagbladet Køge.

Der vil fortsat kunne køres på de nuværende tre spor i hver retning, mens vejarbejdet står på. De to yderste spor vil dog blive gjort smallere, hvilket vil betyde at de tunge køretøjer kun må anvende det højre spor.

/ritzau/

Se indslag fra TV2 ØST

00:31 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App