Flere anmeldelser om vanrøgtede dyr (VIDEO)

Hos Dyrenes Beskyttelse modtager de stadig flere anmeldelser om vanrøgtede dyr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vanrøgtede hunde, heste og katte er ikke noget særsyn. Hos Dyrenes Beskyttelse har de i 2007 modtaget 55% flere anmeldelser om vanrøgtede dyr end året før.

Et af de vanrøgtede dyr er hunden Diesel. Den blev bragt til dyreinternatet i Hillerød i sommer sammen med sine søskende. De var omkring et halvt år gamle, men var stærkt under-ernærede og i fare for at dø.

Se indslaget med historien om Diesel herunder:
[video:flv:081215_dyrvanrogt.flv]

- De var så underernærede, at skelettet heller ikke voksede ordentligt. Så det var ikke kun fordi, de var tynde og smalle. Det var simpelthen ikke vokset rigtigt, fortæller Denise Larsen fra dyreinternatet i Hillerød. Det var hende, der modtog hvalpene.

Efter at have fået kærlig pleje og masser af mad, kom hvalpene sig dog alligevel. Den ene hvalp, der blev kaldt Diesel, fik smeltet hjerterne hos en familie i Glumsø.

- Jeg ville jo gerne have dem alle sammen med hjem. Men der var ingen tvivl om, at Diesel var den mest rolige. Han tænkte sig om, og han virkede ikke så forvirret, fortæller Diesels ejer, Charlotte Thorberg.

Diesel fik ikke kun en ny ejer - han fik sig også en kendis-karriere. Han er nemlig blevet maskot for en kampagne fra Dyrenes Beskyttelse, der skal samle flere penge ind til vanrøgtede dyr.

Se Kommunikationschef i Dyrenes Beskyttelse, Helene Kemp, fortælle om kampagnen herunder:
[video:flv:081215_helenekemp.flv]

Læs mere om kampagnen: Klik her