¨

Fire konkursramte legetøjsbutikker i regionen åbner igen

Arkivfoto. Foto: Leif Jørgensen (https://da.wikipedia.org/wiki/Fil:Kronen_-_BR.jpg)

Forbrugere får alligevel mulighed for at bytte julegaver købt efter 30. november.

Som en del af forberedelserne til et større udsalg i januar, holder 65 udvalgte BR og TOYS’R’US butikker i Danmark, Sverige og Finland åbent fra i dag, fredag.

Det oplyser selskabet TOP-TOY, der driver legetøjsbutikkerne BR og TOYS’R’US, og som i slutningen af december blev erklæret konkurs.

Dermed kan kunder, der ikke nåede at bytte julegaver købt efter 30. november, stadig få byttet varer til andre varer.

I vores region er det de fire TOYS’R’US butikker i henholdsvis Næstved, Slagelse, Holbæk og Nykøbing-Falster, der åbner igen.

Fristen for at bytte er foreløbigt forlænget

De butikker, der åbner fredag, vil løbende modtage nye varer fra TOP-TOYs lagre og de butikker, der er lukket permanent. Online-butikken vil også være åben, skriver TOP TOYs i en pressemeddelelse.

Åbningen af butikkerne betyder, at fristen for at kunne bytte gaver eller indløse gavekort efter 30. november foreløbigt er forlænget – ligesom det naturligvis vil være muligt at handle som normalt.

Kunder skal dog være opmærksomme på, at forholdene i butikkerne på grund af konkurssituationen vil være anderledes end normalt.

Blandt andet er det ikke alle butikker, der kan håndtere byttepenge, så kunder opfordres til at bruge betalingskort – og i øvrigt følge anvisningerne i de enkelte butikker.

Gavekort købt før 30. november kan ikke benyttes

TOP TOYs oplyser, at forbrugerrettighederne er ændret som følge af konkursen.

Således kan varer eller gavekort købt før den 30. november 2018 ikke byttes eller bruges, mens varer eller gavekort købt den 30. november eller senere kan ombyttes eller bruges til andre varer.

De syv BR-butikker i regionen er ikke med på TOP Toys liste over butikker, der åbner igen.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App