Find popcornene frem: Premiere på "Flower Power" og "Samlerne"

Blomster, pynt og gamle klenodier. De næste mange uger kommer TV ØST's Sille Roulund vidt omkring i de nye programserier "Flower Power" og "Samlerne".

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På TV ØST gjorde vi tirsdag eftermiddag lidt særligt ud af det, da der var snigpremiere på to nye programserier, "Flower Power" og "Samlerne".

"Bio-popcorn" og sodavand var klar til de TV ØST-medarbejdere, som havde tid til at se med i den improviserede biografsal.

Entusiastiske samlere

Begge programserier har Sille Roulund som vært, og onsdag aften er der premiere på det første, "Samlerne". I programomtalen lyder det:

"Nogle samler på særlige ting, andre samler på alt! Sille Roulund tager Steffen Dinesen under armen, og sammen besøger de nogle af regionens entusiastiske samlere. Vi får gode samlerhistorier, og Steffen kan heller ikke helt afholde sig fra at komme med vurderinger undervejs. I det første program tager Sille og Steffen til Stevns, hvor de besøger Kurt Rosenkilde og hans store samling igennem 50 år."

Kærlighed til blomster og pynt

Torsdag er der premiere på "Flower Power":

"Der bliver tryllet med dekorationer i den nye serie "Flower Power", hvor Sille Roulund besøger en stribe folk med stor kærlighed til blomster og pynt. Dekoratørerne kommer selv med deres bud på, hvordan en buket eller en bordpynt ud over det sædvanlige, kan se ud. Der er gode tips og råd til, hvad du selv kan kaste dig over, og så har Sille Roulund taget en udfordring med."

Begge programmer bliver vist på TV ØST klokken 19.55 henholdsvis onsdag og torsdag. De kan genses her på TV ØST's hjemmeside.