¨

Fem fede koncertoplevelser i weekenden

Foto: Ude Af Kontrol

Weekenden d. 24. og 25. september byder på koncerter indenfor alle genrer. Kalenderen Guiden spiller ud med noget for enhver musiksmag.

Er du med på noderne, så tjek TV ØSTs kalender Guiden. Uanset om du er til pop, hip hop eller Poul Dissing, er der noget for dig den kommende weekend. 

Find en koncert nær dig i Guiden.

 

Signe Svendsen med band – pop/rock i Slagelse
 

Signe Svendsen med band Foto: Signe Svendsen med band

Anmelderroste Signe Svendsen og band går på scenen med et repertoire indenfor rock, pop og elektrisk folk. Hun udgav tidligere på året sit tredje album, Rift, og er et veletableret navn på den danske musikscene. Med sig har hun fire garvede musikere. Koncerten finder sted lørdag kl. 20.00 på Badeanstalten i Slagelse.
Læs mere om arrangementet i Guiden.

 

Ude Af Kontrol – hip hop i Nykøbing Falster
 

Ude Af Kontrol Foto: Ude Af Kontrol

Ude Af Kontrol  havde sit gennembrud i 2014 med hittet "The Remix". Siden har de tre medlemmer haft succes med en række andre hits og er nu på turné landet rundt. Ude Af Kontrol spiller på Kulturfabrikken i  Nykøbing Falster lørdag kl. 20.30.
Læs mere om arrangementet i Guiden.

 

Natasja Lee Dickinson – akustisk folk/country i Glumsø
 

Natasja Lee Dickinson Foto: Natasja Lee Dickinson

Natasja Lee Dickinson fra Præstø modtog sidste år prisen som ”Outstanding Acoustic Artist of the Year” i Texas. Hendes repertoire er en blanding af egne numre og covernumre. Alle har det tilfælles, at de tager udgangspunkt i livets svære historier. Natasja Lee Dickinson og band spiller lørdag kl. 21.00 i Glumsø Bio.
Læs mere om arrangementet i Guiden.

 

Grarup All Stars – blues og soul i Næstved
 

Grarup Allstars Foto: Grarup Allstars

Bandet Grarup All Stars, tidligere Laugesen Allstars, er på turne med deres nye sangerinde Margrethe Grarup. Bandet spiller blues og soul, og består af rutinerede musikere, som har spillet med en række af Danmarks kendte bands. Koncerten er lørdag kl. 20.00 i Grønnegade Kasernes Kulturcenter.
Tjek Guiden for bandets øvrige koncerter i regionen. 
Læs mere om arrangementet i Guiden.

 

Poul Dissing og New Jungle Orchestra – jazz og viser i Slagelse
 

Poul Dissing og New Jungle Orchestra Foto: Poul Dissing og New Jungle Orchestra

New Jungle Orchestra fejrer 36 års fødselsdag og har i den anledning genoptaget samarbejdet med Poul Dissing.  Nu spiller de i Slagelse med sangtekster af blandt andre C. V. Jørgensen og Johannes V. Jensen. Koncerten kan opleves i Slagelse Musikhus søndag kl. 15.00.
Læs mere om arrangementet i Guiden.

 

Du kan finde mange flere arrangementer og tilføje dine egne i Guiden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App