¨

FC Vestsjælland fyrer Schjønberg

Foto: TV ØST

FC Vestsjælland har fyret klubbens træner, Michael Schjønberg, fordi resultaterne ikke har levet op til forventningerne.

Det skriver bestyrelsen på klubbens hjemmeside. Ledelsen i FC Vestsjælland føler at tiden er inde inden forberedelserne til næste sæson går i gang.

- FC Vestsjælland og bestyrelsen vil gerne takke Michael Schjønberg for hans bidrag og resultater med holdet, siden han tog over som manager 1. april 2008. Michael Schønberg har med FC Vestsjælland opnået en oprykning til 1. division og en flot 4 plads i 1.division i 2010, skriver bestyrelsen på klubbens hjemmeside.

Efter lidt over tre år må træneren altså nu forlade klubben, fordi han, ifølge bestyrelsen,  ikke har leveret de nødvendige resultater.

- Imidlertid har denne sæsons resultater ikke helt levet op til klubbens høje forventninger, skriver bestyrelsen.

 

Kritik fra spillere

Michael Schjønberg har tidligere på måneden været udsat for en del kritik. TV2 ØST fortalte at store dele af spillertruppen var utilfredse med trænerens ledelsesstil.  

I følge TV2 ØSTs oplysninger skulle den nye træner være på plads inden mandag, når spillerne begynder træningen til den nye sæson.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App