¨

Fastelavn er mit navn..

Foto: TV ØST

Helt små og lidt større rollinger over hele regionen var i denne weekend travlt beskæftigede med tøndeslagning.

I denne weekend var det fastelavn - og der var mange fantasifulde udklædninger: prinsesser, mariehøns, spidermen, ninjaer for blot at nævne nogle få. her er nogle af læsernes egne fastelavnsbilleder:

Victor er klar til at slå katten af tønden

Fra Grethe Hansen, Regstrup

Patrick og Maia til fastelavnsfodbold. Patrick's hold hedder 'The rainbows'. og Maias hold var danske rappere. Maia er udklædt som Lucy Love. De vandt begge bedste udklædning.

Fra Sandra Koldborg Appeldorff Hansen

"Festlig og farverig fastelavn på Sorø Privatskole.

Der var store smil på læberne, og der blev lagt godt med kræfter i, da der skulle slås til tønde.

Kostumer blev beundret og højlydt kommenteret "Aj, hvor er du bare sej", "Har du selv fundet på din udklædning?", "Har du selv lavet dit kostume?".

Indimellem måtte lærerne og kammerater bede om hjælp til at finde ud af, hvem der gemte sig bag maskerne, og så måtte den gamle sang "Kan du gætte hvem jeg er" hives frem.

Blitzene blinkede, når de mange fremmødte forældre skulle tage billeder af deres børn, og måske få ideer med hjem til næste års udklædning. Kreativiteten var stor, og rigtig mange havde været i gang med symaskinen, sluppet fantasien løs og skabt udklædninger, der virkelig imponerede.

Der var naturligvis masser af prinsesser, konger, riddere, monstre, skeletter, Jediriddere, sommerfugle, fodboldfans osv. i skolegården, men man kunne også møde en græsplæne, en u-båd, og en kagemand blandt de mange glade børn. Også enkelte lærere havde i dagens anledning klædt sig ud, hvilket skabte stor jubel hos eleverne. Specielt et "lærerspøgelse", måtte gentagende gange svare på, hvem der gemte sig bag udklædningen."

Fra Heidi Mary, Sorø

Send dine billeder til TV2 ØST

Du kan sende billeder på to måder. Se hvordan herunder:

MAIL:
Send en mail til redaktion@tv2east.dk. Vedhæft dit billede eller din video i mailen.

MMS:
Du kan også sende os billeder og video, som er optaget med din mobiltelefon. Det kan gøres ved at sende en MMS til 1231. Husk at skrive en lille tekst om, hvad billedet forestiller og hvor det er taget. Og så er det meget vigtigt, at du begynder din tekst med ordet "øst" eksempel: "øst jeg har taget dette billede i xxx. Det forestiller yyy. mvh (navn), (bynavn)..."

I vort magasin 'Mere for pengene' gav vi nogle bud på hvordan fastelavnen sagtens kan gøres rigtig billig.

Her var der gode råd til kostumer, fastelavnsris, sminke - og fastelavnsboller.

 

Og hvis du undrer dig over hvorfor børnene egentlig lige skal slå på en tønde med en kat på - så kommer forklaringen her:

02:23 Luk video

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App