¨

Familie vinder 1,9 millioner kroner

Foto: TV ØST

En børnefamilie fra Sydsjælland vandt i fredags 1,9 millioner kroner i Eurojackpot.

Weekenden begyndte godt for en børnefamilie fra Sydsjælland i fredags. De kunne tage hul på fridagene som nyslåede millionærer efter at have vundet 1,9 millioner kroner i Eurojackpot. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Vi er ikke gået amok endnu. Vi nøjes stadig med at tænke, fortæller kvinden, der i fredags vandt 1.999.275 kroner, hvilket var 3. præmien i Eurojackpot.

Kæresten havde spillet

Hun fik et opkald fra Danske Spils kundecenter om lørdagen. Den heldige kupon var nemlig købt på danskespil.dk.

- Jeg troede ikke på det, fortæller hun og forklarer:

- Jamen, jeg havde ikke spillet fra min spilkonto. Det havde min kæreste. Så da medarbejderen ringede og sagde, jeg havde vundet, blev jeg irriteret. Det skal man da ikke lave sjov med, griner den heldige vinder, som ikke vil stå frem med navn, men fortæller, at de er en familie med småbørn bosiddende på Sydsjælland.

Stadig studerende

Kæresten havde set, at gevinsten på knap to millioner kroner var hjemme. Han ville have overrasket sin bedre halvdel med nyheden samme aften.

- Den overraskelse blev der ikke noget af. Han bekræftede det med det samme. Jeg glemmer tit at spille med, så han gør det sommetider for mig. Det er jeg glad for - især denne gang, siger hun.

Den lille familie har i weekenden opgraderet sommerferieplanerne fra camping til sommerhus. Og et par andre investeringer er også i søgelyset.

- Jeg er stadig studerende, så det er ikke fordi, vi ikke kan finde steder at bruge pengene, fortæller den nybagte millionær.

- Blandt andet vil vi måske købe et hus, slutter hun.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App