Fakta: Det ved vi om den verserende rockerkonflikt

Konflikten mellem rockerklubben Satudarah og Bandidos er eskaleret. Læs mere om konflikten her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ifølge politiet er konflikten mellem rockerklubben Satudarah og Bandidos eskaleret efter et masseslagsmål til et boksestævne i Herlev den 27. oktober, hvor begge rockergrupperinger var til stede.

Der var i forvejen ondt blod imellem Satudarah og Bandidos, da nogle af Satudarah-folkene tidligere havde været en del af Bandidos.

Under boksestævnet kom det til sammenstød mellem de to rockergrupper, og det resulterede i, at personer blev stukket med kniv. Den ene blev stukket i benet, mens den anden blev stukket i maven, men begge slap med livet i behold.

Flere voldelige angreb

Efterfølgende har der været flere voldelige angreb både på Vestegnen, på Sydsjælland og på Lolland-Falster, og det har fredag fået politiet til at lukke 11 rockerborge rundt om på Sjælland og Lolland.

Her i regionen har der også været flere voldelige episoder den seneste tid. I søndags blev der affyret skud mod et bandemedlems hjem i Nørre-Alslev på Falster, og senere samme aften blev Bandidos’ klubhus i Næstved ransaget.

- Der er ingen tvivl om, at konflikterne i bandemiljøet er eskaleret i den seneste tid. Det er vores opfattelse, at det lokalt i politikredsen drejer sig om to forskellige konflikter med Satudarah og Bandidos på den ene side og Satudarah og Mongols på den anden, siger politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Kim Kliver.
 

Få et overblik over de seneste rockerrelaterede voldsepisoder her i regionen: