Facebook kan godt opdateres i Folketinget

Et folketingsmedlem fra Næstved mener, at det er helt iorden at opdatere sin Facebook i Folketingssalen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det 35-årige socialdemokratiske folketingsmedlem, Magnus Heunicke fra Næstved, mener til dels godt, at man kan opdatere sin Facebook-profil under et møde i Folketingssalen.

- Hvis man sidder i en venteposoition i Folketingssalen, hvor der behandles noget andet, end det man er ordfører for, så mener jeg godt, at man f.eks. kan opdatere sin Facebook-profil, siger han til DR-Sjælland

Den noget ældre konservative folketingskollega Helge Adam Møller har ellers skældt ud over den stigende brug af bl.a. sms og facebook under møder.

Magnus Heunicke sammenligner det med at man tidligere tog en cigaret i ventetiden, hvilket er forbudt i dag i Folketingsalen og i de tilstødende rum. I dag er det så i stedet mobiltelefonen eller f.eks. Facebook man bruger til at fordrive ventetiden med, mener Magnus Heunicke.

- Jeg synes grænsen går, hvis man er som politiker er på besøg, eller man er til møde med borgere, politikere eller eksperter. Så skal man naturligvis bruge tiden på at tale med dem, siger Magnus Heunicke til DR Sjælland.