Facebook-brugere raser, efter Britt Bendixens sviner til René Holten Poulsen

I stedet for at påtale hans dans begyndte Britt Bendixen at kritisere René Holten Poulsens intellekt i aftenens Vild med Dans. Det fik i den grad seerne til tasterne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg har hele tiden troet, at du var en højt begavet mand. Hvis det ikke kan blive bedre, når du har trænet så meget, så er din begavelse mindre, end jeg troede.

Så kontant var Britt Bendixen i sin feedback til René Holten Poulsen og hans dansepartner Jenna Bagge i gårsdagens udgave af Vild med Dans.

Men her gik hun øjensynligt langt over stregen – og det ligger TV ØSTs seere bestemt ikke skjul på på Facebook.

Ikke i orden

Facebook-brugerne er enige om, at Britt Bendixens udtalelser var uacceptable.

En af dem, der har givet sin mening til kende, er Jørn Borch Hansen fra Keldby.

- I aften gik Britt Bendixen langt over stregen og bør udelukkes af programmet, nok er Holten Poulsen ikke super danser, men Britt Bendixen udtalelses direkte krænkende, skrev han.

Også Vera Petersen fra Gedser tager stærkt afstand fra udtalelsen.

- Har altid syntes Britt har været underholdende at høre på - men i aften taber hun det hele på gulvet, den bemærkning var langt under lavmålet. Den bliver svær at samle op - en undskyldning til Rene må være på sin plads, skriver hun.

Gav måske sympatistemmer

Inden aftenens show lå René Holten Poulsen og Jenna Bagge rigtigt skidt hos bookmakerne.

Ifølge oddsene lå de til at gå bagud af dansen, og de var det par, der havde størst risiko for at ende i omdans.

Noget tyder dog på at Britt Bendixens overhaling gav parret ekstra stemmer.  

- Jeg stemte udelukkende på René pga den nedladende kommentar fra Britt Bendixen. Voksenmobning af værste skuffe, og der burde komme en officiel undskyldning fra både TV2 og Britt Bendixen til René, skriver Tina Magling i en Facebook-kommentar.

Om det var sympatistemmer, der gjorde det, vises ikke, men parret endte med at slippe for omdans og gik direkte videre til næste uge.

Undskyldte efter showet

Hovedpersonen selv er ikke helt glad for situationen og den hårde og uberettigede kritik.

 - Jeg blev ret ramt af det. Men jeg vælger at tro, at hun havde en lidt dårlig dag, siger René Holten Poulsen til TV 2.

Efter showet undskyldte Britt Bendixen sine udtalelser og fortalte, at det var ment som en spøg.

- Det er okay, at jeg bedømmer dansen, men, at jeg så – ironisk – kommer til at tale om hans intellekt.. Det kom så åbenbart ikke så ironisk ud. Det blev i hvert fald ikke så morsomt, som jeg havde tænkt mig det, sagde hun umiddelbart efter showet til TV 2.

- Han var ikke god, men derfor var jeg for hård ved ham. Jeg har talt med ham, og jeg har sagt undskyld over for ham. Det var ikke min mening. Jeg ved ikke, hvordan ordene kom væltende ud af munden på mig, siger Britt Bendixen.