Få resultaterne fra dagens regionale fodboldkampe

Holbæk, Næstved og Nykøbing Falster FC var onsdag i aktion, og det var en trist omgang set med regionale fodboldbriller.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næstved Boldklub

I 1. division tog Næstved imod FC Fredericia på Næstved Stadion. De grønblusede fra Næstved ligger næstsidst i rækken og skulle forsøge at skrabe point til sig for at rykke længere op.

Men de 744 tilskuere måtte gå skuffet hjem, for der blev ikke scoret et eneste mål i kampen. Det betyder, at Næstved beholder sin 11. plads i 1. Division.

Holdet er dog fri for nedrykning, fordi FC Vestsjælland tidligere på sæsonen blev erklæret konkurs og rykker dermed automatisk ned.

Nykøbing Falster FC

Der var lagt op til en ægte topopgør i 2. Divisions oprykningsspil, da Nykøbing Falster FC tog imod rækkens førerhold AB.

Claus Jensen udtalte til TV ØST før kampen, at man hos holdet fra Falster havde stor respekt for AB. Og med rette.

AB bankede nemlig Nykøbing Falster FC med hele 5-1. Det betyder, at falstringerne ikke rykker op på den magiske tredjeplads, som giver adgang til den næstbedste fodboldrække, 1. Division. Der er dog flere kampe tilbage, så der er stadig en chance for oprykning.

Kampen blev endda spillet på Nykøbing Falster Stadion, så nederlaget må have gjort ekstra ondt.

Holbæk Bold- og Idrætsforening

I den mere lidt for spændende ende spillede Holbæk for overlevelse i 2. Divisions nedrykningsspil. Her mødte Holbæk det århusianske hold Skovbakken, der vandt 4-2 over Holbæk.

Det betyder, at Holbæk stadig roder rundt midt i rækken og kan endnu ikke være sikker på overlevelse.