En stribe bowlingrøverier er opklaret

Flere steder i landet er ansatte på bowlingcentre blevet udsat for grove trusler af røvere. Nu mener politiet at have opklaret fem sager. De sigtede er fra Slagelse-området.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En serie røverier mod bowlingcentre på Sjælland, Falster og Fyn er tilsyneladende ved at blive opklaret. I hvert fald har politiet sigtet fire mænd i 20'erne for røverierne. De tre kræves fængslet torsdag, mens den fjerde i forvejen sidder inde for et røveri mod Danske Banks filial i Nørre Alslev i august.

Anholdelserne foregik i Slagelse og omegn, lyder det fra lederen af efterforskningen, Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De to af de anholdte sigtes desuden for at have medvirket ved bankrøveriet, og det er anden gang, at betjente anholder dem i sagen. I første omgang konstaterede politiet, at beviserne ikke rakte, og derfor blev de løsladt - men denne gang er materialet bedre, lyder det fra Søren Ravn-Nielsen.

Her er striben af røverier:

9. marts mod Mega Bowl i Holbæk, hvor personalet blev truet med jagtgevær og en politistativ til at udlevere 80.000 kroner.

31. maj mod Big Bowl i Valby, hvor gerningsmændene brugte gevær.

22. juni mod Super Bowl i Nykøbing F., hvor røverne brugte kniv og slap væk med 57.000 kroner.

19. juli mod et bowlingcenter i Marielyst på Falster. Udbyttet blev her 22.000 kroner.

2. august mod et bowlingcenter i Odense, hvor de ansatte blev truet med kniv og udleverede cirka 80.000 kroner.

6. august mod Danske Bank i Nørre Alslev, hvor udbyttet var mellem 60.000 og 70.000 kroner.

 

/ritzau/