En kikkert kan redde boksebamsens knæ

Bokseren Brian Nielsen har fået undersøgt sit dårlige knæ, og lægerne mener godt, at det kan bringes i orden, så han kan vende tilbage til bokseringen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et comeback til bokseringen for Brian Nielsen er rykket en smule tættere på.

Den tidligere IBO-verdensmester i sværvægtsboksning fik tirsdag undersøgt sit dårlige knæ, og han fik gode svar.

- Jeg er optimist. Det ser bedre ud, end vi havde regnet med. Så jeg ser lyst på fremtiden, siger Brian Nielsen til TV 2 Sporten.

Det er Team Sauerland, der har født idéen om et comeback for boksebamsen, der boksede sin sidste store kamp mod Mike Tyson i oktober 2001. Nu drømmer man om at lave en kamp mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield.

- Lægen sagde, at der var en god mulighed for, at det kan lade sig gøre. Jeg kan få lavet en kikkertoperation, og så skulle knæet virke et par dage efter. Man skal ikke tage munden for fuld, men det så positivt ud, siger Brian Nielsen.

Endnu er der dog ikke sat dato på en eventuel kamp mellem Nielsen og Holyfield, og for nylig var han ude at mundhugges en del med promotor Kalle Sauerland, som han kaldte for "idiot."

Årsagen var angiveligt, at Kalle Sauerland er i gang med at halvere det økonomiske udbytte, som Brian Nielsen skulle få ud af en comeback-kamp mod Evander Holyfield.