Ejendom i Kalundborg

Jette Mortensen er træt af en ejendom der ligger i Kalundborg Kommune

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hej

Jeg har simpelhen regionens værste øjebæ, ejendommen er beliggende på Lyngvangen 12 i Kalundborg kommune og kan ses fra Sydhavnsvej på vej til Kalundborg by.

Vi har kæmpet med Kalundborg Kommune i snart 6 år og vi har prøvet alt lige fra Ekstra Bladet, til et indslag i TV2 Øst, skriverier i Kalundborg Folkeblad + der har været en forhenværende og en nuværende borgmester fra Kalundborg Kommune ude og besigtige ejendommen og deres kommentar var også at det så forfærdeligt ud men trods disse tiltag er der til d.d. intet sket. Vi føler vi bliver holdt hen af kommunen med, at ting tager tid og det kan vi kun give dem ret i, har brugt rigtig meget tid på telefonsamtaler og det er som man siger, 1 skridt frem og 2 tilbage.

Der har kørt retssag op til flere gange og første gang blev ejeren dømt til at bringe ejendommen i orden men senere fik vi den besked at der var sket en procedurefejl og sagen skulle gå om, sagen har så igen været for retten i jan. måned og det er så der vi står nu.

Ejendommen er en skændsel for Kalundborg Kommune, og hvad må turisterne, som kommer til byen ikke tænke, når de kører forbi.

Jeg føler meget med de stakkels naboer som bor lige ved siden af og vil meget gerne gøre hvad jeg kan for at hjælpe dem, med at der bliver gjort noget i sagen, de er ved at fortivle og som de siger "vi kan jo ikke engang sælge huset, der er jo ikke nogen der vil bo ved siden af sådan en rodebutik".

Hilsen
Jette Mortensen